Trygg Flytt i Väst - Över 14 års erfarenhet.

Magasinering

Är du i behov av extra utrymme för att lagra dina tillhörigheter?


Trygg flytt i väst magasineringstjänst erbjuder flexibla och pålitliga lösningar för både privatpersoner och företag.

Oavsett om du behöver förvara möbler under en flytt, arkivera viktiga dokument eller bara frigöra plats hemma, är vår magasinering ett bekvämt alternativ.

Varför välja vår magasinering?

 • Varför välja vår magasinering?
   1. Hög säkerhet: Vår anläggning är utrustad med avancerade säkerhetssystem,med ex larm och åtkomstkontroller. Din egendom är i trygga händer hos oss.

   2. Flexibla lagringsalternativ: Oavsett om du behöver en liten lagringsenhet för några lådor eller en större för möbler och större föremål, har vi alternativ som passar dina behov och din budget.

   3. Klimatkontrollerade utrymmen: Förvara känsliga föremål som möbler, konstverk eller elektronik med förtroende. Våra klimatkontrollerade lagringsutrymmen ser till att din egendom förblir i oförändrat skick.

   4. Prisvärt: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och flexibla betalningsalternativ för att göra magasinering tillgängligt för alla. Trygg flytt i väst prismatchar alltid all typ av magasinering inom Göteborg.

 • Våra tjänster:

  1. Privat magasinering: Förvara dina personliga ägodelar tryggt och säkert hos oss. Oavsett om du behöver magasinera under en kort period eller längre tid, har vi en lösning för dig.

  2. Företagsmagasinering: Frigör kontorsutrymme och arkivera viktiga dokument på ett säkert sätt. Våra företagslösningar för magasinering är anpassade för att möta företagsbehov.

  3. Tillfällig magasinering: Flyttar du och behöver ett tillfälligt ställe att lagra dina saker? Våra tillfälliga magasineringstjänster i Göteborg är flexibla och anpassade efter dina specifika krav.

Oavsett om du behöver ett magasin för en kort period eller långsiktigt, så strävar vi efter att erbjuda en problemfri och säker lagringsupplevelse.


Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning för magasinering som passar dig.

Trygg flytt i väst utgår från Göteborg.


Med vår hjälp kan du lagra dina tillhörigheter med förtroende och fokusera på det som verkligen är viktigt för dig.

unsplash